Ana içeriğe atla

Format nasıl atılır? USB'den Windows 10 kurma

 


Format nasıl atılır? Windows 10 USB'si oluşturma işlemini yaptıktan sonra bilgisayara format atıp USB'den Windows 10 kurulumu yapacağız. Herkesin anlayabileceği dilde anlattım.



Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Bilgisayardan Tiktok Canlı Yayın Açma Nasıl Yapılır?

  Eğer canlı yayın yapmak için bilgisayar kullanmak ve bunu tiktok ta yapmak istiyorsanız sizin için bir video hazırladım... Tiktok Bilgisayar dan Canlı Yayın Açıp Oyun Oynama (PUBG MOBİLE- Pubg -Csgo vb..) Obs Kullanımı , Ayarlar .. Loola Öncelikle OBS İndirip Kurulmasını Bu Videomdan İzlemenizi Öneririm Daha Kolay Olacaktır.

Otomatik Onarım Hatası Kesin Çözüm

  Açıklama Otomatik Onarım Hatası | SON ÇARE ÇÖZÜM | Windows | Kesin Çözüm | Eski HDD Kullanıcıları Windows kurulum DVD'sini bilgisayarın CD/DVD sürücüsüne takın. Veya USB bellekte kullanabilirsiniz. Bilgisayarınızı açın. Bilgisayarınızın modeline göre F12, F1, F2 gibi bir tuş ile açılış önceliğini ayarlamalısınız. Açılış önceliği CD / DVD sürücü olmalıdır. Enerji düğmesine bastığınızda bilgisayarınızda belirecek olan ilk ekranda bu tuşun hangisi olduğu yazacaktır. Bilgisayarınızı Windows kurulum DVD'si ile açın. Windows kurulum ekranı karşınıza gelecektir. istediğiniz dile göre ayarlayın sonra Next butonuna basın. Karşınıza Install Now / Şimdi Yükle ekranı gelecektir. Windows kurulum ekranında Repair your computer / Bilgisayarınızı onarın seçin. sonraki ekranda Troubleshoot / Sorun giderme'yi seçin. Sorun giderme ekranında 'Advanced Options / Gelişmiş Seçenekleri seçin. Bu ekranda Automatic Repair / Otomatik Onarmayı seçebilirsiniz. Otomatik onarma işlemi so